INFO PENTING BACA SAMPAI HABIS!

MEMBELI rumah hakikatnya bukanlah seperti membeli ikan di pasar. Banyak perkara remeh yang perlu diberi penelitian. Malah, pemilihan ejen hartanah adalah antara perkara penting yang sering diambil mudah oleh ramai orang.

Pastikan anda menyiasat terlebih dahulu setiap ejen yang ditemui bagi mengelak sebarang risiko penipuan. Walaupun dijanjikan kadar bayaran yang lebih murah, mengambil khidmat ejen tidak berdaftar ibarat anda mengundang petaka dalam urusan pembelian aset anda.

Kenape perlu Ejen Hartanah?

1. Ejen hartanah mempunyai pengetahuan dalam pasaran jual beli hartanah. Mereka juga mempunyai informasi dalam data pasaran hartanah yang paling baru.

2. Ejen hartanah dapat memberikan nasihat kepada pembeli dan penjual dalam proses pembelian dan penjualan hartanah.

3. Yang paling penting supaya anda boleh memastikan anda mendapat hartanah yang sesuai dan berbaloi dengan bajet anda.

4. Ejen hartanah juga adalah tempat rujuk dan mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA berkaitan kewangan,kelayakan dan investment dalam hartanah A-Z nak pegi bank rasanya banker nak layan ke?

5. Ramai antara kita mengeluh dengan keadaan harga rumah ketika ini mahal dan sebagainya, tahukah anda masih banyak lagi disekitar kuala lumpur dan selangor masih mempunyai rumah dengan harga mampu milik?

6. Masalah dengan pembayaran pendahuluan 10%? Tahukah anda yang pembayaran pendahuluan boleh dibayar mengunakan KWSP anda? Ini adalah penting anda mengunakan khidmat ejen hartanah yang akan guide anda sampai anda berjaya mendapat kunci dan memiliki rumah idaman anda!

Ini lah sebab nya pentingnya anda mengunakan khidmat EJEN HARTANAH untuk membantu anda!

Tak perlu bayar seminar beribu-ribu semata2 nak beli rumah pertama, gunakan khidmat mereka untuk guide anda secara PERCUMA!

Sekian.

*** Credit (copy from) to fb Shahrin Ayen

Advertisements